duminică, 27 noiembrie 2011

Campionii Romaniei, Campionii sufletelor noastre!



Fata de anii precedenti cand CSM Stiinta Baia Mare a reusit sa se impuna in fata Stelei si sa castige titlul de campioana a Romaniei, am fost pezenta in tribuna, sa imi sustin echipa, nu doar moral si cu sufletul ci si fizic!
Eiiii, am avut onoarea sa particip poate la cel mai frumos si in forta joc al baietilor mei de suflet si nu exagerez! Am fost martora la o explozie de daruire, indarjire, speranta, curaj si forta, multa forta! Am urlat, de fericire sau in semn de protest, sau am urlat pentru a-i incuraja si imbarbata ( daca o mai fi nevoie de barbatie) pe oamenii care de ani de zile ne aduc atat de multa fericire in suflete, noua, maramuresenilor! Am fost o mare de oameno frumosi si galagiosi in tribuna. Toti am fost martori la un adevarat regal rugbystic!
Sper din suflet sa fie acum clar pentru toata lumea ca aceasta minunata echipa nu are nevoie de arbitri pentru a trece de obstacolele unui campionat, au nevoie doar de ei, de pasiunea pentru sportul asta si de COLEGIALITATE, atat de rar intalnita in majoritatea echipelor din aceasta tara!
Felicitari echipei, felicitari oamenilor care se ocupa de ea, felicitari suporterilor! Am demonstrat inca odata ca meritam sa fim acolo sus, ca suntem o adevarata ECHIPA !

Un comentariu:

Masaj erotic Alba Iulia spunea...

Daca asa stau lucrurile, urez si eu echipei Stiinta Baia Mare mult succes si de-acum incolo !