sâmbătă, 20 martie 2010

Hai să salvăm hoţu'


Cu mare tam-tam,miercuri seară , hoţul Cristian Anghel,primar de Baia Mare a părăsit domiciliul 'domniei' sale (în valoare de cel puţin 200.000 euro). Nu a aşteptat poliţia,încercând probabil să-şi scutească familia de ruşinea de al vedea încătuşat...dar stai,care ruşine??? De atât de mulţi ani fură din buzunarele noastre fară ruşine,cu tot cu familia dumnealui,care se bucură de banii nemunciţi ai 'stimabilului'.
Ok,majoritatea aplaudă mobilizarea justiţiei române in cazul acesta,dar,cum nicio padure nu e lipsită de uscături,avem parte şi de minoritatea îndobitocită sau dupa caz mituită care la ce s-a gândit: 'hai fraţilor să ne maimuţărim pe faţă,să vadă domnu' primar ca noi îl susţinem'. S-au apucat pensionari cu nepoţi de mână,străbunici,căţei,mamici...să bată oraşu' cu pancarte(să nu mai vorbim de bloguri,petiţii şi alte maimuţăreli) în mană susţinând hoţu' si da oameni buni,mai au curajul când nu-i susţin,să se plângă de sărăcia acestei ţări. Păi stimaţi imbecili,cum naiba nu,cand voi susţineţi hoţii acestei ţărişoare?
Anghel e acuzat de furt,suficient pentru a i se dărui 2 ani juma' de închisoare,deşi sunt sigură că ar putea fi mai mulţi şi pentru treaba cu blocul,dar şi pentru multe alte mărunţişuri ilegale care i-au bagat bani mulţi în buzunare.Dar...şi ăsta e un mare dar,ce ma intrigă şi enervează cel mai tare e faptul că plăteşte doar el pentru treaba asta,o merită,drept...dar mai sunt unii care au profitat de pe urma acelei tranzacţii extrem de profitabile,cum ar fi domnu' Liviu,al cărui nume de familie nu-mi vine acum in minte(îi cunosc odreaslele stimabilului),proprietarul blocului respectiv. Eh,nu mă mai miră ce-i drept,deloc.
Încă o întrebare mă macină,cine naiba conduce oile dacă ciobanul e ocupat?

Niciun comentariu: