vineri, 29 ianuarie 2010

Şi am trăit sa o văd şi p-asta!


Degeaba,nu se leagă!Nu e etic,nu e normal.
Daca venea Smiley cel mic să-mi cânte asta,mi se rupea,îi spuneam şarap si treceam peste.Dar aşa nu se poate frate.Păi cum domnule Cheloo,dumneavoastră,mare critic al acestei 'muzici' veniţi acum în faţa consumatorilor Paraziţii,cu aşa ceva?Păi e frumos nenea?
Şi o sa ne zici cum că nevasta te-a obligat,dar pană la urmă ţi-a placut...adica ups,stai,că ne-ai spus asta deja. Şit cumetre,unde a rămas teoria : 'Pe noi nu ne conduc femeile' ?
Dar constat cu stupoare si cu greaţă că pe Cheloo il doare in pula de ceea ce fanii Paraziţii vor vocifera.Aşa ca pe mine nu o sa mă doara nicaieri.
Voi spune atat: Ruşine BĂ !

P.S. "Cati dintre voi stiu ca simplu cu cream, e-o ciordeala nesimtita dupa outcast - so fresh, so clean?".

3 comentarii:

Admin spunea...

ai inteles gresit mesajul ..
Cheloo critica playback-ul ...
daca u ai auzit sa zica vreodata smileY canta naspa !!!sau muzica ce canta smiley e naspa!

3Alex spunea...

Eu sunt ascultator de hip-hop de cand ma stiu dar nu critic ceea ce a facut... E un plus pentru el si punct mai ales ca el critica playback-ul nu artisti ca Smiley ce canta live mai bine ca orice artist masculin din RO... nu imi place Smiley, e prea - prea pentru gustul meu dar totusi hai sa nu criticam aiurea ;)

Tya spunea...

Bogdan,mai bine las-o balta.
Si Alex,tind sa nu ced ca esti ascultator de hip-hop.Sau cel putin,nu Parazitii. In fine,ca si consumatoare Parazitii,imi permit sa-i critic. Le-am cumparat albumele si am platit bilete la aparitiile lor.Deci...