joi, 14 ianuarie 2010

Bosquito,Madame Hooligan.Radu Almasan!



Vroiam de ceva vreme sa scriu despre Radu,despre ce a fost odata Bosquito,despre ce este acum Madame Hooligan,mai precis din vara,dar cum timpul nu mi-a permis asta,o fac acum.
Multi au strigat in gura mare ce greseala imensa a facut Radu cand a parasit tara in cautarea visului american,cum nu o sa razbata niciodata pe piata muzicala de acolo,cum bla bla. Acum multi striga tot in gura mare cum s-a deteriorat talentul lui Radu,cum muzica lui nu mai e buna...si la fel striga multi in gura mare cat de fani Bosquito erau ei...Ipocrizie fara limite domnule,mi-e scarba cand vad si aud ceea ce striga ei acolo.
Radu e probabil unul dintre cei mai talentati artisti pe care Romanica noastra i-a avut,pe langa intentiile de cantareti ramase in tara,el avea cu ce. Madame Hooligan inseamna metamorfoza Bosquito,inseamna muzica adevarata...iar fani Bosquito,putini frate,putini...pentu ca daca erau atat de multi Radu nu s-ar fi vazut niciodata obligat sa paraseasca ruina asta de tara.
In fine,am comandat de pe net albumul Madame Hooligan,il savurez zi de zi si pe langa am primit si o surpriza din partea baietilor(cu o mica eroare,din partea mea,contul meu de pay pal fiind pe cardul lui maica-mia,am primit autograful pe numele ei...dar nu e capat de lume) .
Imi pare rau ca Radu nu mai e pe la noi...dar nu pot decat sa ma bucur pentru ceea ce a reusit,sa ii urez succes si multa sanatate si sa-i traiasca fetita si nevasta.
Ah...o sa va vizitez steaua de pe walk of fame...cu siguranta!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca Radu a plecat din cauza fanilor. Bosquito are si acum fani. Mult succes.

Anonim spunea...

Nu cred ca Radu a plecat din cauza fanilor. Bosquito are si acum fani. Mult succes.

Tya spunea...

A plecat pentru ca in tara nu castiga nimic:)

Anonim spunea...

ce fan esti tu daca nici macar nu stii ca Radu nu are copii si nici nu se gandeste intr-un viitor apropiat sa aiba???

Tya spunea...

Mai exact unde scrie ca EU as fi fan?:)) Eroarea mea,nu stiu pe unde am citit ca are o fetita. in fine.

Anonim spunea...

Vreau iar Bosquito, Radu Almasan pls pls come back

Anonim spunea...

Fetita poate nu are, insa sotie da, are verigheta si in videoclip deci ii putem ura "Casa de piatra"! e o mare norocoasa femeia de langa el, mi se pare un muzician adevarat si sper sa aiba succes mai ales in afara pentru ca in Romania nu se recunosc niciodata valorile adevarate!