vineri, 25 decembrie 2009

trecut....



Am 2 zile de cand scormonesc,ca sa zic asa...in trecutul si inceputul prieteniilor legate intre cativa dintre userii unui forum(trecutul si inceputul fiind garsoniera) si sincer imi pare atat de rau ca trecerea timpului ne-a schimbat enorm, am uitat probabil sa ne bucuram de micile nimicuri care candva ne aduceau zambetul pe buze! Probabil sau sigur e inevitabil ca odata cu trecerea anilor pierdem copilaria,pierdem iluzia ,pierdem viziunea aceea inocenta asupra vietii,problemele si resposabilitatile incep sa ne ocupe din ce in ce mai mult timpul...si pe mine asta ma sufoca,pentru ca nu era ceea ce imi doream,nu era planul meu de viitor ca dupa ce am cunoscut unele persoane care mi-au fost aproape ,carora le-am oferit prietenie,care mi-au oferit prietenie,magie si caldura ...sa ingrop ceva atat de frumos!
Am ajuns sa imi doresc sa vb cu unii dintre voi,dar sa nu o fac,pentru ca mi-e frica sa constat ca nu mai e ca la inceput,sa constat ca am pierdut prieteni!

Katu...stii cat timp puteam sta sa vorbesc cu tine si tot sa nu epuizez nici macar 0,1% din magia dintre noi,ai fost si inca sper ca mai esti una din putinele persoane care m-au cunoscut exact asa cum sunt(lasand la o parte incidentul cu pozele,lasand la o parte micile diferente dintre noi) as fi facut orice pentru tine! Iar azi,nu stiu de ce...simt ca am pierdut o parte din mine,simt ca prapastia dintre noi a ajuns atat de mare incat mi-e extrem de frica ca nu vom putea construi un pod peste ea...si prietenia dintre noi era atat de frumoasa,atat de adevarata incat doare extrem de rau! Cu toate ca probabil vom ingropa aceste amintiri,cu toate ca vom lasa in urma sentimente si secrete,lacrimi si zambete...niciodata nu o sa uit ca ai fost cineva in viata mea,ca ai fost prietena mea cea mai bune,te-am iubit si cu siguranta te iubesc enorm,doar ca circumstantele au facut in asa fel incat s-a asezat zapada peste iubirea ce ti-o port...si ti-am spus azi ...sper ca intr-o zi soarele sa topeasca zapda ...
Hordy ...n-am fost noi cei mai bun prieteni,n-am relationat extraordinar de mult pana acum ceva timp,probabil nu ne cunoastem la perfectie,dar,cu siguranta esti una din cele mai imperfecte perfecte persoane pe care le cunosc,esti energie pura,esti nebun,esti putin dezechilibrat mintal...putin ,adica...in nici un caz putin...pervers,dar...in acelas timp esti inteligent,esti capabil sa desenezi cu niste cuvinte zambetul pe fata mea,esti imprevizibil,esti ingenios...esti darnic...esti prieten,esti frate ...esti sfatuitor ...esti acolo cand idioata de mine nu e capabila sa se descurce singura,esti HORDY! Pentru toate noptile in care am ras...pentru toate zilele in care ai fost acolo cand am avut nevoie,iti multumesc si iti spun din suflet te iubesc si abia astept sa te vad!
Sylv ...Sylv...intotdeauna am crezut ca esti putin ciudat si ingamfat dar fi sigur ca niciodata nu m-am indoit ca in spatele ironiei si a jocurilor de cuvinte (perfecte) se afla o persoana inteligenta,o personalitate puternica si un caracter deosebit! Te-am apreciat,am savurat fiecare post scris de tine si te-am considerat si consider un prieten adevarat! Iti multumesc si tie pentru momentele impartite,pentru trecutul scris impreuna!
Barbate,Adeline...nu te cunosc asa cum mi-ar placea sa te cunosc,dar stiu cu siguranta ca esti un om deosebit,cu extrem de multa rabdare(nu vreau sa imi amintesc de cate ori te-am frecat la cap cu nu stiu ce piesa,ca pana si mie imi venea sa imi scot un ochi...iar tu ai fost dragut si mi-ai raspuns cererilor) ...esti valoros,niciodata sa nu te desconsideri si sa iti pui in valoare capacitatile! Iti multumesc si tie ca m-ai lasat sa te cunosc putin,ca ai facut parte din trecutul meu,ca faci parte din prezent ...si cine stie ce ne rezerva viitorul!

Nu stiu dragii mei...dar eu vreau sa pastrez vie amintirea momentelor impartite,certurile,tachinarile,conferintele interminabile si ingrozitor de infantile...sentimentele pe care le-am impartit...pentru ca mi-e ingrozitor de frica ca o sa ma schimb mai mult de cat m-am schimbat pana acum,ca o sa pierd orice dara de iluzie,orice iz de nebunie ...si nu imi doresc asta! Ati fost,sunteti si veti fi prietenii mei...si atunci cand tot ce odata am trait,tot ce acum lasam in urma o sa fie doar atat...amintire!

2 comentarii:

Hordy spunea...

中華民國中华民国中华中华民国民国

Orice aş scrie tu ştii că te iubesc

andreea spunea...

captivant blog:)